Ode aan de Wildernis

Met Ode aan de Wildernis wil ik mijn verwondering en liefde voor de natuur uiten. Ik ben gefascineerd door haar structuur, ritmes en patronen, die ik probeer te vangen in mijn sculpturen en tekeningen. Door verschillende kunstprojecten wil ik de energie van de wildernis belichten, haar schoonheid, kracht en grilligheid.

 

Laatste nieuws

De sculptuur van een Afrikaanse olifant reist over de wereld, van stad naar stad om haar 'gehuil' ten gehore te brengen. 'The Weeping Elephant' is mijn ode aan de wildernis die ik graag met jullie wil delen. Iedereen is vrij om het podium onder de olifant te gebruiken. Samen kunnen we de wildernis koesteren.

Klik voor foto's: #theweepingelephant #weepingelephant #jantienmook 

Film 1 en Film 2

'The Weeping Elephant' is aangekomen in het mooie Bremen en staat t/m begin juli in Vegesackhttps://www.vegesack-marketing.de/ 

De olifant begon haar reis in Amsterdam Noord aan het IJ. Daarna ging ze naar het Westerpark: media-westergasfabriek. Het Parool: parool/recensie.

Vervolgens reisde 'The Weeping Elephant' naar Rotterdam, waar ze twee maanden bij de Erasmusbrug stondmedia-ad-rotterdam.

De minister van Brussel heeft haar als eerste buitenlandse stad van harte welkom geheten, t/m eind oktober stond 'The Weeping Elephant' op het Flageyplein in Brussel/Elsene: media-brussel  en media-brussel.

Begin november verhuisde 'The Weeping Elephant' naar Gent omringd door herfstbomen stond ze in het Koning Albertpark/Zuidpark: media/gent.

Vervolgens reisde ze naar Hamburg en stond t/m 6 mei in Neuer Wall op het Burgermeister-Petersen-Platz: media-view.stern.de, media-neuerwall en media-dennso.

Met speciale dank aan het WNF, IFAW, EZ, Karakter Wijnimport, TUI, All for Nature Travel, Staatsbosbeheer, Het Knutselparadijs en Mook Machineverhuur BV. Ik kon de sculptuur in maart-mei 2016 bouwen.

Het prentenboek, Ode aan de Wildernis, is te koop! Bestel nu: www.bol.com

7ol